Mklab, Laboratorio de Ideas
- AGÈNCIA DE MÀRQUETING, COMUNICACIÓ I PUBLICITAT -

Benvinguts a MkLab!

Som una agència de màrqueting, comunicació i publicitat a Palma de Mallorca poc convencional. Som un formiguer d'especialistes en creativitat amb una vocació clara: impulsar el teu negoci.

No esperis de nosaltres una agència de publicitat a l'ús, ni un estudi de disseny. Tampoc som exactament una central de mitjans, una agència interactiva o una productora de continguts audiovisuals. Som un laboratori d'idees. Un què? Un lloc poc convencional que aporta solucions de comunicació poc convencionals. En definitiva: idees fresques, idees que funcionen perquè el teu negoci obtingui la repercussió més gran i visibilitat.

Diseño gráfico

Disseny gràfic

El nostre departament de disseny gràfic dóna sortida a projectes de molt variada naturalesa, des de la maquetació de revistes, fullets o packaging, a la creació de logotips, creació d'una nova marca o el redissenyo d'una marca ja existent amb el seu respectiu manual corporatiu.

Comunicación y redes sociales

Comunicació i Xarxes Socials

Optimitza els teus recursos mitjançant les xarxes socials. Amplia la projecció de les teves notícies i esdeveniments amb newsletters especialitzades, i mesura els resultats de cada campanya amb les eines més avançades. La creació del contingut adequat sorprendrà els teus contactes i millorarà el teu posicionament en internet.

Programación web

Programació Web y ecommerce

El teu web és l'eina clau per a la difusió de la teva marca. Els nostres dissenyadors, programadors i redactors treballen perquè la teva identitat digital sigui potent, atractiva i eficaç. Generem webs adaptables a tot tipus de format de pantalla (mòbil, tablet, escriptori), accessibles i ben posicionades.

Creación audiovisual

Creació audiovisual

Has pensat en les possibilitats d'un vídeo corporatiu? Deixa que el nostre departament audiovisual et sorprengui, i sorprèn tu també als teus clients. Un producte impactant… i molt més senzill del que imagines.

Posicionamiento SEO

Posicionament SEO

El SEO és el posicionament orgànic, és a dir, sense publicitat pagada, de les nostres webs en els resultats de Google i la resta de cercadors. T'ajudarem al fet que els teus clients et trobin fàcilment el que et generarà noves vendes directes i la captació de més usuaris. El SEU és una de les inversions per al teu web: rendible i duradora en el temps.

SEM

SEM

El SEM és el posicionament en cercadors recorrent a la publicitat, és a dir, els anuncis que veiem en Google. Són automàtics. Triem les keywords, muntem els anuncis i en un parell de minuts el teu anunci apareixerà en Google amb les paraules clau que hàgim triat. Arriba a més públic amb un posicionament ben qualificat.

La nostra especialitat: les idees possibles.
Com treballem?

Entenem – Guiem – Solucionem

A MkLab sabem que la clau de l'èxit està a entendre cada negoci: el sector en el qual es mou, competència, target, potencialitats i punts febles. Per això el nostre procés sempre comença amb un pla estratègic, entenent abans de proposar, i situant al consumidor al centre.

Després arriba el nostre moment favorit: la fase de generar idees. El laboratori engega tota la seva creativitat: estudiem tendències, compartim els mons que ens inspiren, omplim pissarres, empaperem les parets amb esborralls, fletxes, conceptes i llavors... Ding! La Idea.

És el moment d'analitzar com podem amplificar el seu abast, i veure que aplicacions i execucions són les més convenients. Pot ser un logotip, una web, un vídeo viral, una estratègia de social mitjana, una campanya de màrqueting de carrer... Sigui el que sigui la forma, sempre tractem que el contingut de marca (Branded Content) sigui rellevant i diferent, i el vincle amb el client sigui durador.

El nostre treball no acaba quan la campanya es llança. A partir d'aquest punt es fa el seguiment, utilitzant les eines d'anàlisis per valorar l'abast i la repercussió de les accions. És llavors quan la satisfacció dels clients es converteix per a nosaltres en la millor recompensa: el nostre gomet verd. La confirmació ve quan volen repetir.

Tu també vols més?

Jordi Cubain - CEO MkLab

LES BONES IDEES SÓN COM L'AMOR: POCS LES ENTENEN, MOLTS LES VOLEN I TOTS LES APRECIEN.

Jordi Cubain - CEO MkLab
Equipo Mklab

LA DEDICACIÓ I EL COMPROMÍS QUE TENIM AMB CADA UN DELS NOSTRES PROJECTES, ÉS LA CLAU. NO EXISTEIX UN CLIENT PETIT.

Equip Mk - Laboratori d’idees
Especialistes en:
  • Estratègia de comunicació
  • Branding
  • Gestió integral de marques
  • Promocions
  • Publicitat convencional
  • Gestió de mitjos
  • Esdeveniments
  • Marca personal
  • Màrqueting polític
  • Disseny, programació i generació de continguts web
Entenem - Guiem – Solucionem
INTRODUCCIÓ AL PROCÉS CREATIU

Tenim la sort de treballar amb professionals de gairebé tots els sectors. D'ells aprenem molt cada dia i és un plaure per a nosaltres unificar esforços per donar-los la visibilitat que mereixen.

Des de la nostra primera reunió, al costat d'una tassa de cafè edulcorada amb il·lusió i bons propòsits, comença el nostre recorregut al costat d'ells: entenem, guiem, solucionem. La nostra comesa? Que no perdin la seva essència; que la posin en relleu.

Sueños Garau
Sueños Garau

Betpoint, apuestas en Baleares
Betpoint

Femenías
Femenías

Quely Merienda
Quely Merienda

Autoescuela Express
Autoescuela Express

Andreu Genestra
Andreu Genestra

Estudio Aequus
Estudio Aequus

Prestigioso centro de salud corporal y pilates. Somos su agència de comunicación y les asesoramos y damos cobertura en todas sus campañas.

mÁxime
mÁxime

Un lujoso restaurante que hemos impulsado gracias a una nueva web. Máxime se alza en plena colina del majestuoso campo de golf Vall d'Or Golf, en Portocolom.

Sueños Garau
Sueños Garau

Natura Park
Natura Park

Especias Crespi
Especias Crespí

Especias Crespí fue fundada en 1945. Iniciamos nuestra actividad, recorriendo los pueblos de Mallorca, con la venta de pimentón y especias para la elaboración de la sobrasada, tradicional embutido balear.

Calanova
Calanova

Calanova es un puerto deportivo moderno, sin perder la esencia y el prestigio de una larga trayectoria iniciada en 1976 con miras al futuro. La moderna Calanova quiere convertirse en un centro de experiencias dónde todos puedan descubrir y vivir el mar de otra manera: innovadora, inteligente y a su estilo.

Royal Beach
Royal Beach

PSA Retail Palma
PSA Retail Palma

Clínica Aureo
Clínica Aureo

Escuela Tandem
Escuela Tandem

Adjuntament de Palma - Emaya
Adjuntament de Palma - Emaya

Fes-te pro - Formació professional
Fes-te pro - Formació professional

Idi
Idi

ParBit
ParBit

Adjuntament de Palma
Adjuntament de Palma

Passion for Palma de Mallorca
Passion for Palma de Mallorca

Govern Illes Balears
Govern Illes Balears

Adjuntament de Llucmajor
Adjuntament de Llucmajor

Estrenam contenidors, estrenam històries:

Per a l'empresa municipal Emaya, amb el suport d’Ecoembes, es va realitzar una campanya amb l'objectiu de comunicar el canvi de contenidors. El fruit de la nostra creativitat ha estat aquest espot que s'ha llançat en web i TV, així com una adaptació per a tascons en radis i gràfiques en premsa i bàners per a mitjans digitals. Aquesta campanya ha estat premiada en el Festival Internacional de la Publicitat Social 2017 amb els guardons de millor estratègia en espot social TV, millor estratègia en espot social de Cinema, millor eficàcia en espot web mediambiental, millor creativitat en anunci social en premsa, millor estratègia en Branded Content social.

Premios Stop Racisme
Stop Racisme:

Peça realitzada per a l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma que anunciava les primeres jornades contra el racisme. La gràfica utilitzada en insercions en premsa i bàners per a premsa digital ha estat guardonada en el Publifestival 2017 amb els premis al millor missatge en peça gràfica social i millor ús del missatge en peça social en premsa.

Amb naturalitat, en Català:

Realitzem aquesta campanya per a la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports del Govern Balear. L'objectiu va ser fomentar l'ús del català amb la producció, maquetació i pla de difusió amb un espot en cinema, espot en TV, espot web, tascons de radi i gràfiques per a premsa i web. Com a resultat d'aquesta comentada campanya l'agència ha estat premiada pel Publifestival 2017 en la categoria de millor ús de missatge en espot social de cinema.

Recoge su caca:

El nostre col·laborador Kverd, ens va confiar la missió de realitzar una campanya que cridés l'atenció del públic. Creem aquesta acció viral amb la intenció de conscienciar a la societat de la importància de mantenir un comportament cívic i respectuós. Aquesta campanya viral ha estat premiada pel Festival Internacional de la Publicitat Social 2017 en les categories de millor acció social de conscienciació i millor ús del missatge en acció viral online.


Segueix-nos si pots!